sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Huppista keikkaa!

Pienimuotoisia arkeologisia kaivauksia netin syövereissä ja tälläinen tuli vastaan. Jotenkin tutun oloinen... No mutta kappas, sehän on oma pikku blogini. *syvä huokaus* Vähän on taas tullut taukoa, ihan vähän vaan - vajaa kaksi vuotta.

Eipä tässä nyt toisaalta mitään ihmeitä ole tapahtunutkaan, että mistäpä sitä raapustelisi. Vähän työkuvioita uusittu, ikkunan takana maisema muuttunut, ei kylläkään muuton takia vaan näiden rakennustöiden. Takapiha on kadonnut, ensin se pikkuinen metsikkö, sitten sen tilalle tullut lammikko osmankäämineen ja sammakoineen. Tilalla pönöttää muutama kerrostalon poikanen ja parkkihallirakennus. Ja lisää tulee. Se on kesälomakin mukava herätä aamuseitsemältä, kun pihalla kuuluu jumalaton ryminä ensimmäisen sorakuorman valuessa auton lavalta. Tämän jollei anna uniaan vielä keskeyttää niin tuntia myöhemmin alitajuntaan puskee piiiip, piiiip, piip, piip, piipipiipiiipPUUUMM tien toiselta puolelta, missä räjäytellään kalliota tulevan koulun tieltä. Onneksi nautin kesäaamuista.

Lueskelin tuossa hiukan huvittuneena paria aikaisempaa kirjoitusta kaappien inventaariosta. Kovasti heittelin silloin tavaraa myyntiin ja poistoon, mutta kun tänä kesänä tein saman, niin kummasti sitä vain kaikkea silti löytyi. Löytyy muuten yhä, vaikka roskiin on mennyt useampikin kassillinen, kirppiksellä myyty samoin tavaraa ja menipä tuota pari isoa laatikollista ihan kavereillekin. Huolestuttavasti on vielä toiminut järjenkäyttö uutta tavaraa katsellessa, ihankaikkea ei tarvitse ostaa, vaan sitä oikeasti miettii haluanko ja tarvitsenko tämän nyt, ostaisinko myöhemmin? Tai ollenkaan? Noh, tämä on ohimenevää. Vaan vielä pitäisi saada kellarista pari laatikollista kirjoja pois. Kuka haluaa tulla penkomaan? Onneksi tuossa keväällä Porvooseenkin tuli tuollainen Goodwill-hyväntekeväisyyskirppis, jonne olen saanut jonkin verran tavaraa vietyä. Kaikkeahan sinnekään ei viitsi viedä, lähinnä sellaista minkä voisi itse kuvitella ostavansa.

Mutta joo, jospa tästä taas tomertuisi kirjoittelemaan. Tai sitten ei. Tuleepa nyt ainakin testattua vieläkö tämä toimii. Jos vaikka uskaltautuisi tekemään niitä tunnustuksia kaappien syövereistä. Masokismia ja silleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti