perjantai 14. elokuuta 2015

Sommaren är kort

Siinä se aika pitkälti onkin meikäläisen tietämys Tomas Ledinin musiikillisesta tuotannosta. :D Se ei ihan riittänyt syyksi ostaa lippua illan konserttiin tai edes lähteä kuuntelemaan tuota aidan taakse. Matka ei olisi ollut este, kun tuo tuossa lähes takapihalla hoilailee. No, menee se ilta tässä kotosallakin ja ihan hyvin kuuluu musiikki tänne saakka - eikä ollenkaan pahalta kuulosta. Noin niinkuin ruotsalaiseksi. Ja kuusikymppiseksi. Pahus, oisko sittenkin pitänyt...

Tänä kesänä on muutenkin seudun ihmisiä palkittu musiikkitarjonnalla ihan kivasti. Vastahan täällä oli useamman päivän kestänyt Popfest-tapahtuma, jota sitäkin ihan mielellään kuunteli kotiparvekkeella. Hiukan harmitti, että tuonne olisi lähitalojen asukkailla ollut mahdollisuus saada ilmaisliput yhdelle päivälle, mutta sain tiedon niin myöhään etten ehtinyt mukaan kinkereihin. Toisaalta enpä tiedä olisinko silti mennyt. En ihmeemmin viihdy tuollaisissa isoissa väkijoukoissa, varsinkaan alkoholinhuuruisissa, kun aina on niitä örvelöitä, joilla homma lähtee lapasesta ja sellaset pilaa kyllä illan melkosen lahjakkaasti.

 Hmm, oli mulla kyllä ihan varmasti jotain, mitä olin aikonut naputella tänne, mutta nyt on mennyt vartti ruutua tuijottaessa. Ehkä jätän tänään tähän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti