torstai 2. huhtikuuta 2015

Nyt ottaa päähän!

Olen niitä ihmisiä, jotka eivät koe aiheelliseksi laittaa oveensa mainoskieltoa. Onhan niistä suurin osa minulle turhia, mutta osan haluan kuitenkin nähdä, joten antaa kaikkien tulla. Yleensä käyn mainokset läpi jo ovelta napatessani roskiin joutavat päätyvät paperiastiaan heti, ne selailtavat päätyvät kahvikupin kanssa tähän ja tutkin ne samantien. Yleensä. Sitten, kun jostain syystä teen poikkeuksen, käy näin. Ja sitten potuttaa.

Syynä on Lidlin mainos. Sinnehän tulee kahdesti viikossa näitä pieniä tarjouseriä milloin mitäkin ja niitä halutessaan täytyy olla nopea. Nyt olisi eilen ollut kakunkoristelutarvikkeita, sellaisia pieniä silikonimuotteja, joilla voi sokerimassasta, marsipaanista tai vastaavasta tehdä koristeita kakkuihin tai vaikka muffinsien tai cupcakejen (miten hitsissä tuo taipuu? :D ) päälle. Ovat kertakaikkisen ihania, ostin yhden sellaisen tuossa talvella kokeiltavaksi kirjakaupasta (ainakin se joskus oli kirjakauppa, nykyisin jonkinlainen sekatavarakauppa) ja ihastuin ensikokeilulla. Kuten arvata saattaa, en tehnyt kakunkoristeita vaan testimateriaaliksi joutui paperimassa. Jep, samaiseen tarkoitukseen olisin näitä nytkin ostanut eli ostolakkoni oli vaarassa. Mietin jo siinä mainosta katsellessani, että käyn ostamassa sokerimassaa ja oikeasti teen kasan koristeita johonkin myöhempään käyttöön ja sitten siirrän tarpeettoman muotin askartelutarvikkeisiin. HYI MINUA!

Noh, kävin sitten Lidlissä, kun piti kuitenkin käydä hakemassa sieltä pikakahvijauhetta (mulle kelpaa vain se yksi tietty) ja samalla piti katsoa noita muotteja. Jäljellä oli ehkä 8 pakettia, pari joissa muottina oli nappi ja lopuissa naisfiguuri. No ei mulle sellaset kelvanneet, joten tyhjin käsin ja pettyneenä lähdin pois. En sentään saanut kaupassa itku-potku-parku-raivaria, vaikka lähellä kävi!

Mitä tästä opimme? Ei pidä koskaan jättää Lidlin mainoksia selaamatta.

4 kommenttia:

 1. Ehkä sun pitää jättää noi Lidlin mainokset selaamatta, kunnes sun ostolakko loppuu. :D

  VastaaPoista
 2. No eikä! Hyi mikä ajatus, häpeä! :D
  Olihan siellä äskettäin ihan oikeita askartelujuttuja, eikä ne olleet mulle ongelma. Nää keittiöjutut sen sijaan... Mutta ostin suruuni suklaapipareita. Melkein sama.

  VastaaPoista
 3. Aina on loppu se mitä menee hakemaan natsi-siwasta

  VastaaPoista
 4. Pitää olla nopea. Mieluusti jo heti aamulla oven takana mummojen kanssa jonottamassa. :D

  VastaaPoista