maanantai 30. maaliskuuta 2015

Ihan pieniä kiusauksia

Hatsui ja kröhööhhöh.. Viikko takana yskää, kurkkukipua ja viikonloppu kunnon flunssan kanssa pedissä. Vie melkosen lahjakkaasti fyysiset voimat hyväkuntoseltakin, saati sitten meikäläiseltä, jolla on pohjalla lähinnä rapakunto. Eilen oli olo niin voimaton, että jäi päivän kyykytkin tekemättä (240kpl). No tänään olo on jo parempi, joten eiköhän noi saada hoidettua, vaikka päivän viiveellä. Huomenna tän päivän viralliset 245 ja keskiviikkona sitten viimeset 250. Sitten olisi kunnialla takana 31 päivän kyykkyhaaste (löytyy netistä googlea käyttämällä, jos kiinnostaa).

 Suosittelen muuten ihan lämpimästi, ensimmäinen viikko on pahin, kun nollasta aloittaa, mutta kun pienissä sarjoissa tekee, niin menee kyllä melkein itsekseen. Usko pois. Toisella viikolla taisin itsekin lisätä määrää jo 30/sarja ja sitten on mennyt vaihtelevasti 30-50kpl sarjoissa. Hyvä mä! *taputtaa itseään olalle* Seuraavaksi onkin sitten 6 viikon kesäkuntohaaste, kiitos vaan Kristalle. Miksen mä osaa sanoa ei edes netissä??

Mutta joo, niistä pienistä houkutuksistahan mun piti, eikä kehua itseäni! Kuulin tänään sellaisesta kapineesta kuin kaiverruskynä. Tässäpä oikein se linkki, jolla minuakin houkuteltiin paheen tielle: Kaiverruskynä.
Eikö olekin näppärän näköinen vehje ja ihan kamalan halpakin. Ja mitä kaikkea sillä voisikaan kaivertaa! No totuus on, että enpä minä tuota varmaan ihan oikeasti tarvitse. Luultavasti tulisi kokeiltua johonkin puupalaan, ehkä tyhjään lasipurkkiin ja nahanpalaan ja siinä se. Oikeaa tarvetta miettiessä vekotin siirtyisi ensin sivummalle, sitten jemmaan ja lopulta unohduksiin. Toisaalta... Pahus!

Toinen houkutus oli tänään Lidlissä tarjolla ollut sprayliima. Tiedän sellaista joskus kaivanneeni, mutta silloin ei ollut tarjolla (tai ainakaan riittävän lähellä ja heti käyttöön otettavissa) enkä enää muista mihin sitä olisin kaivannut. Mutta jätin kiltisti kaupan hyllyyn kuitenkin, eiköhän noita sitten myöhemminkin saa, jos tarvetta tulee. Oikeaa tarvetta, ei sitä "kyllä tälle käyttöä löytyy"-mukatarvetta.

Luontoäiti päätti tänään, että ei tässä vielä keväälle ryhdytä ja lunta on tullut tasaiseen tahtiin koko päivän, ainakin aamuseitsemästä alkaen (hiukan oli jo ennen seitsemää ehtinyt maahan saakka, onneksi satuin katsomaan ikkunasta ennen töihin lähtöä, olin juuri vetäissyt lenkkarit jalkaan) ja nyt on maassa taas 5-10cm puhtaan valkeaa lumiukkomateriaalia. <3 Saisi se oikeastaan jonkun aikaa pysyäkin, jos minulta kysytään.

Nyt kuppi kuumaa kahvia, viereen kasa papereita (ei, en ole tänään henkisesti valmis seuraavaan tunnustukseeni) ja kuviolävistimet käyttöön. Pitäisi nipsnapsnapsutella kukkatarpeita keskiviikon nukkekotikerhoiltaan. Jos oikein innostun, kaivelen muutkin illan tarpeet valmiiksi jo tänään, enkä vasta keskiviikkona.


2 kommenttia: